Na štandu „Vojvodina – više od knjige“  Pokrajinskog tajništva za kulturu i bit će izložene najnovije knjige i publikacije nakladnika vojvođanskih Hrvata

HRNIU „Hrvatska riječ“ i Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata organiziraju predstavljanje serijskih i periodičnih publikacija Hrvata u Vojvodini koje će biti održano na 59. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, u četvrtak, 30. listopada 2014. godine, s početkom u 15 sati, u dvorani „Slobodan Selenić“ u hali 1a Beogradskog sajma.
U predstavljanju će sudjelovati predsjednik Nakladničkog vijeća NIU „Hrvatska riječ“ Tomislav Žigmanov, vršitelj dužnosti urednika naklade Zvonko Sarić i urednik kulturne rubrike tjednika „Hrvatska riječ“ Davor Bašić Palković.
Na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, koji se održava od 26. listopada do 2. studenoga 2014. godine, na štandu „Vojvodina – više od knjige“ Pokrajinskog tajništva za kulturu i javno informiranje (prizemlje hale 4) bit će izložene, među ostalim, najnovije knjige i publikacije nakladnika vojvođanskih Hrvata.
(ZKVH)