Katunariću je u Rumunjskoj već objavljena knjiga “Ecclesia invisibilis” (Izabrane pjesme, Orient-Occident, Bukurešt 2001.) u prijevodu Dumitrua M. Iona. Za ovaj festival pjesme su mu na rumunjski preveli Adrian Oproiu i Ana Brnardić Oproiu

Na 9. pjesničkom festivalu u Brăili (Festivalul Poeţilor din Balcani) u Rumunjskoj, održanom 18. i 19. rujna, i posvećenom hrvatskoj poeziji, pjesničku nagradu Balcanica za svoju poeziju dobio je Dražen Katunarić, stoji u priopćenju Društva hrvatskih pisaca.
U okviru festivala objavljena je i predstavljena knjiga “Balcanica 9. Poeţi români şi croati”, održana su čitanja, rasprave na temu suvremene rumunjske i hrvatske književnosti i dodijeljene su nagrade. Festival su organizirali županija Brăila, Županijska knjižnica “Panait Istrati” i Jugoistočni ogranak Rumunjskog društva pisaca.
Draženu Katunariću u Rumunjskoj je već objavljena knjiga “Ecclesia invisibilis” (Izabrane pjesme, Orient-Occident, Bukurešt 2001.) u prijevodu Dumitrua M. Iona. Za ovaj festival pjesme su mu na rumunjski preveli Adrian Oproiu i Ana Brnardić Oproiu.
(www.mvinfo.hr)