Prvo mjesto na 10. izložbi “Brickworld” u Chicagu pripalo je Goranu Grguriću, sveučilišnom profesoru na fakultetu “Richard Stockton” u New Jerseyju

Maketa osječke Poštanske palače na jubilarnoj, 10. izložbi “Brickworld” zadivila je žiri i osvojila prvu nagradu u kategoriji velikih građevina te na ovoj izložbi postala prvi nagrađeni rad jednog hrvatskog izlagača. Izložba je održana u Chicagu polovinom lipnja, a među više od 700 izlagača iz cijeloga svijeta, prvo je mjesto u spomenutoj kategoriji pripalo Goranu Grguriću, sveučilišnom profesoru na fakultetu “Richard Stockton” u New Jerseyju.
Maketa osječke Poštanske palače sagrađena je u mjerilu 1:24 kako bi se zaobljenim lego-elementima postigla secesijska zaobljenja na zgradi. Grgurić je model izrađivao pune tri i pol godine i utrošio čak 165.000 kockica za oko četiri tisuće sati koliko je proveo na ovom projektu. Zanimljivo je da je toliko vrijeme utrošeno i za izradu makete minhenske Alianz arene u Legolandu u Günzburgu i riječ je o milijun kockica, iz čega je vidljivo da je tempo Grgurićeve izrade bio puno sporiji. Razlog je tomu zahtjevna tehnika gradnje kako bi se dobili detalji na zgradi i blagi prijelazi. (Glas Slavonije)
Impresivna je i težina makete koja iznosi 150 kilograma i sastoji se od 80 segmenata. Ono što će iznenaditi Osječane svakako je to što će Lego osječka pošta biti dopremljena i prikazana u Hrvatskoj te u Osijeku, nakon što se 80-ak segmenata upakira u 22 kutije i preko prekomorskog transporta dođe u grad na Dravi.