Portal nudi poljoprivrednicima informacije. No uz oglasnik, bazu podataka o sadnom materijalu, mehanizaciji ili zaštiti, sada su unijeli novinu – društvenu mrežu za poljoprivrednike pod nazivom Klub koja je već dobila simpatični nadimak – facebook za farmere

Informacija je ključ uspjeha u našem dobu. Nerijetko korisne informacije doznajemo putem društvenih mreža kao što su facebook ili twitter. Poljoprivrednici odnedavno sve te informacije mogu naći na “facebooku za farmere”.
Nakon dana provedenog u polju ili u svinjcu – poljoprivrednici ili stočari, pretpostavlja se, sjedaju u traktor ili cijepaju drva. Pogrešno. U današnje vrijeme, sjedaju za računalo.
Urednici portala Agroklub govore kako su poljoprivrednici izašli iz blatnih čizama i postali informatički obrazovani. Portal nudi poljoprivrednicima informacije. No uz oglasnik, bazu podataka o sadnom materijalu, mehanizaciji ili zaštiti, sada su unijeli novinu – društvenu mrežu za poljoprivrednike pod nazivom Klub koja je već dobila simpatični nadimak – “Facebook za farmere”.
Što se može doznati na toj društvenoj mreži za poljoprivrednike doznajte u videoprilogu.
(HRT)