Upravu čine i dopredsjednik Ivan Vidović, tajnica Silvija Pernull, rizničarka Nada Zovko, Nikolina Sučić (kultura), Ratko Kaluđer (umjetnost) i Zvonko Dužaić (sport)

Redovita godišnja, izvještajna i izborna skupština Hrvatske kulturno-umjetničke i sportske zajednice Berlin, završila je, na zadovoljstvo sviju, skoro potpunim reizborom vodstva iz prošlog mandata. Dakle, na čelu Hrvatske zajednice i iduće dvije godine je Mira Kiš.

Upravu čine još: dopredsjednik Ivan Vidović, tajnica Silvija Pernull, rizničarka Nada Zovko, Nikolina Sučić (kultura), Ratko Kaluđer (umjetnost) i Zvonko Dužaić (sport).

Iz privatnih razloga, upravu su napustili, točnije, u novu se nisu kandidirali, Stjepan Đonlić te Ankica Prskalo koja i dalje vodi Veliki folklor.

U novom/starom Nadzornom odboru su: Ivan Frigan, Anka Mikić i Ivona Kiš a kontrolori riznice su: Drago Gluhal i Tanja Kain.

Predsjednica Mira Kiš je prije razrješenja i novog izbora, iznijela kratko izvješće, pregled događaja i rezultata u proteklom dvogodišnjem mandatu s kojim su svi okupljeni bili vrlo zadovoljni.

Hrvatska kulturno-umjetnička i sportska zajednica je u proteklom periodu pokrenula mali i srednji folklor što je dovelo djecu i roditelje te oživjelo prostor i događaje ovoga društva.

U prošloj godini je Hrvatskoj zajednici financijski, simbolično ali kao moralna potpora vrlo značajno, pomogao Središnji ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Pred Hrvatskom zajednicom su brojne aktivnosti: turnir u beli (31.03.), Mikrofon je vaš (22.04), večer Hrvata Bosne i Hercegovine 29.04.), Slavonska večer s tamburašima iz Stuttgarta (13.05.), nastup dječjeg folklora na postavljanju oslikane pisanice, sudjelovanje u drugim aktivnostima ovoga grada, brojne proslave ili aktivnosti drugih udruženja i pojedinaca u prostorijama Hrvatske zajednice.
(Hrvatski glas Berlin)