Krapinski muzej nosi svjetsku oznaku ‘Certificate of Excellence = 2015 Winner’, što će budućim posjetiteljima zasigurno biti dobar poticaj i poziv da posjete najbogatije svjetsko nalazište neandertalaca i najsuvremeniji europski muzej

Muzej krapinskih neandertalaca dobio je certifikat izvrsnosti 2015. godine, koju dodjeljuje TripAdvisor, zahvaljujući brojnim posjetiteljima koji su dali svoj glas i ocjenu za ukupan doživljaj muzeja i nalazišta Hušnjakovo u Krapini.
Nagrada je ujedno i simbol izvrsnosti u prihvatu gostiju, što se i promovira putem društvenih mreža i pozitivnih recenzija posjetitelja.
Velika je to čast i ponos za jedan od najuspješnijih hrvatskih muzeja, kao i u europskom kontekstu, te posebna nagrada i poticaj za vodstvo muzeja i njegove djelatnike, te autore muzeja Jakova Radovčića i Željka Kovačića.
Od sada krapinski muzej nosi svjetsku oznaku ‘Certificate of Excellence = 2015 Winner’, što će budućim posjetiteljima zasigurno biti dobar poticaj i poziv da posjete najbogatije svjetsko nalazište neandertalaca i najsuvremeniji europski muzej.
(Culturenet.hr)