Misija je pokrenula mrežnu stranicu na kojoj će se moći naći sve obavijesti i važni događaji iz života misije, kao i sadržaji za duhovno obogaćenje. HKM Berlin osnovana je 1969. godine, a nalazi se na adresi Feldstrasse 4 u berlinskoj općini Wedding

Hrvatska katolička misija u Berlinu pokrenula je mrežnu stranicu na kojoj će se moći naći sve obavijesti i važni događaji iz života Misije, kao i sadržaji za duhovno obogaćenje. Stranica se nalazi na adresi http://www.hkmberlin.de, javlja IKA.
HKM Berlin osnovana je 1969. godine, a nalazi se na adresi Feldstrasse 4 u berlinskoj općini Wedding. Ondje se nalazi ured HKM Berlin i radne prostorije hrvatskih svećenika, kao i jedna od tri crkve ( Sv. Sebastijana) gdje se služe nedjeljne svete mise na hrvatskom jeziku.
Misiju vodi fra Petar Čirko sa subraćom: svećenicima fra Radoslavom i fra Ivanom Rozićem , koji su svećenici Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja iz Splita.
Crkva Sv. Sebastijana domicilna je crkva Hrvata i Nijemaca u koju dolaze i katolici drugih katoličkih misija, vjernici iz Berlina. Župnik Fra Petar Čirko prvi je župnik u Njemačkoj koji je postao voditelj mješovite hrvatsko-njemačke katoličke misije, otkada su se vjernici katolici Hrvati i Nijemci 2005. godine sastali pod jednim zajedničkim crkvenim molitvenim krovom, što je kasnije postala praksa u mnogim hrvatskim katoličkim misijama u Njemačkoj.
Članove zajedničke hrvatsko-njemačke misije u Berlinu čini oko 11.000 Hrvata katolika i 3000 Nijemaca.