Ovo je treći Mladifest koji će se održati u Norvalu. Sljedeće godine Mladifest se seli u SAD, u saveznu državu Wisconsin, grad Milwaukee te hrvatsku župu Presvetog Srca Isusova

Posljednjih nekoliko godina, u želji za boljom skrbi za potrebe mladih vjernika, fratri su došli na ideju organiziranja godišnjeg susreta mladih hrvatskih katolika iz SAD-a i Kanade i tako je nastao Mladifest u Norvalu. Idejni začetnik i voditelj ovoga projekta je fra Tomislav Pek, duhovni pomoćnik u Hrvatskom franjevačkom centru Kraljica Mira u Norvalu, u Kanadi. Iako su fratri idejni začetnici ovoga lijepoga projekta, naravno da je Mladifest www.norvalmladifest.com otvoren i da radosno sudjeluju i mladi hrvatskih župa iz Kanade i SAD-a koje ne vode franjevci Kustodije.
Redovni gost predavač i svojevrsni duhovni voditelj ovog susreta dobro je poznati don Damir Stojić, svećenik salezijanac i studentski kapelan iz Zagreba, sam dijete hrvatskih iseljenika iz Toronta. On otpočetka prati Mladifest kao prijatelj i kao svećenik koji nudi Riječ Života tolikim mladima.
Ovo je treći Mladifest koji će se, od 3. do 5. srpnja, održati u Norvalu. Sljedeće godine Mladifest se seli u SAD, u saveznu državu Wisconsin, grad Milwaukee te hrvatsku župu Presvetog Srca Isusova.

Opširnije