Anto Grgić rođen je 1996. godine u Schlierenu. Korijeni su mu iz Bosanske Posavine, iz sela Gornja Jošava kod Odžaka. U klub Zürich je došao iz Grasshoppersa 2009. godine. Nastupao je za mladu U-19 reprezentaciju Švicarske

Kako bi se vratio u prvu Bundesligu, VfB Stuttgart je u svoje redove doveo mladog Antu Grgića, veznog igrača iz Züricha koji nastupa za mladu U-19 reprezentaciju Švicarske.
Grgićeva statistika pokazuje kako je u 24 utakmica u prošloj sezoni zabio četiri gola. Prošao je juniorsku školu te igrao za sve juniorske sastave Švicarske, od U-15 do U-20. Nedavno je bio nominiran i za U-21 reprezentaciju ali nije nastupio. Grgić je potpisao ugovor do 2020.
Anto je rođen u Švicarskoj 1996. godine u Schlierenu. Korijeni su mu iz Bosanske Posavine, iz sela Gornja Jošava kod Odžaka. U klub Zürich je došao iz Grasshoppersa 2009. godine. Ante je tada bio već pet godina u juniorima Grasshoppera, a Zürich se obvezao plati petogodišnje školovanje.
U FC Zürichu je započeo u U-14, igrao za U-18 i ujedno te počeo igrati i za švicarsku reprezentaciju U-17 s kojom je te godine bio i na Europskom prvenstvu. Svojedobno je izjavio kako mu je velika želja da svojom dobrom igrom na sebe skrene pozornost hrvatskih izbornika te da jednog dana zaigra u najdražem kockastom dresu.
(Fenix Magazin)