Euharistijsko slavlje u župi sv. Leopolda predvodio je mons. Drago Balvanović u zajedništvu s vlč. Markom Jukićem. Poseban svečarski ton dali su mladi vjernici u hrvatskim narodnim nošnjama, dok je crkva bila ukrašena hrvatskom, peruanskom i vatikanskom zastavom

Župa sv. Leopolda Bogdana Mandića i dušobrižništvo za Hrvate u Limi u Peruu organiziralo je u nedjelju, 26. lipnja misu za domovinu u povodu 25. obljetnice samostalnosti Hrvatske. Euharistijsko slavlje u župi sv. Leopolda predvodio je mons. Drago Balvanović u zajedništvu s vlč. Markom Jukićem.
U homiliji mons. Balvanović posvijestio je kako kroz povijest hrvatski narod nikad nije izgubio nadu o slobodnoj Hrvatskoj što je u konačnici ostvareno prije 25 godina. Poseban svečarski ton dali su mladi vjernici u hrvatskim narodnim nošnjama, dok je crkva bila ukrašena hrvatskom, peruanskom i vatikanskom zastavom.
Nakon mise hrvatski vjernici i njihovi prijatelji okupili su se u župnoj dvorani na zajedničkom ručku tijekom kojeg im je pozdravnu riječ uputio predsjednik udruge “Dubrovnik” Zdenko Teply.
(IKA)