Među publikom je bio nemali broj onih koji su nosili hrvatske dresove. U rodnom Clevelandu Miočić je do pobjede stigao krajem prve runde, a borbu je završio tzv. „ground & pound“ kombinacijom. Svoju novu pobjedu i prvu obranu naslova Miočić je posvetio žrtvama napada na New York 11. rujna

U prepunoj dvorani, u koju stane 20 tisuća gledatelja, u Clevelandu je 11.rujna po srednjoeuropskom vremenu Stipe Miočić (34) obranio naslov svjetskog UFC prvaka u teškoj kategoriji protiv nizozemskog izazivača Alistaira Overeema. Među publikom je bio nemali broj onih koji su nosili hrvatske dresove. U rodnom Clevelandu Miočić je do pobjede stigao krajem prve runde, a borbu je završio tzv. „ground & pound“ kombinacijom.
Bila je to prva obrana naslova prvaka i Stipina 16 pobjeda, od 18 MMA borbi u karijeri. Čak 12 borbi Stipe je završio nokautom. Titulu svjetskog prvaka Miočić je osvojio u svibnju, kada je nokautom u trećoj rundi pobijedio Brazilca Fabricija Werduma. Svoju novu pobjedu i prvu obranu naslova Miočić je posvetio žrtvama napada na New York 11. rujna.
(Fenix Magazin)