Brazilac je pobjedom protiv Miočića ostao na dva poraza u UFC-u, a ovo je i Stipi bio drugi poraz. Hrvatska atletičarka Lisa Nemec osvojila je sjajno drugo mjesto na maratonu na Havajima, no nije uspjela istrčati svoj osobni rekord

Noć sa subote na nedjelju(oko 2 ujutro) 14. prosinca donijela je borilački spektakl – UFC on FOX priredbu u Phoenixu. Priredba iz Arizone hrvatskim MMA fanovima je tim zanimljivija jer je nastupio američki Hrvat Stipe Miočić.
Pred Stipom je bio najbitniji meč u karijeri, njegov suparnik je najteži dosad – bivši prvak Junior Dos Santos.
Dos Santosovo lice nakon 10 minuta borbe je bilo unakaženo, ali meč se preokrenuo. Santos je iskusno koristio svoje prednosti i pobijedio na bodove. Brazilac je pobjedom protiv Miočića ostao na dva poraza u UFC-u, a ovo je i Stipi bio drugi poraz.
(Sportportal)

Amerikanka koja pobjeđuje za Hrvatsku
Hrvatska atletičarka Lisa Nemec osvojila je sjajno drugo mjesto na maratonu na Havajima, no nije uspjela istrčati svoj osobni rekord. Najbolja hrvatska dugoprugašica je u Honoluluu istrčala vrijeme 2:31:35, što je pet minuta slabije od njezinog osobnog rekorda (2:25:44). Pobijedila je Kenijka Joyce Chepkirui s rezultatom 2:30:23, dok je treće mjesto osvojila još jedna kenijska atletičarka Isabella Ochichi s rezultatom 2:32:22.
(Hina)

Lisa Christina Nemec (Stublić) rođena je u Waterburyju u SAD od majke Mary i oca Ivana koji je porijeklom Hrvat iz sela Stari Brod kod Siska. U New Yorku na elitnom Columbia Universityju diplomirala glazbenu teoriju. Godine 2008. doselila je u Hrvatsku. Bila je član Dinamo-Zrinjevca a poslije je prešla u atletski klub Zagreb Ulix čiji je član i danas.