U Zagrebu će se u prostorima kongresnog centra FORUM Zagreb, od 26. do 30. listopada ove godine održati poslovna konferencija pod nazivom MEETING G2.1. Program konferencije ukratko obuhvaća zakonske i pravne okvire, porezno okruženje, poticaje i olakšice, fondove EU-a, panel diskusije. Prijavite se na web stranici www.meeting-g2.com

Vrijeme je za ulaganja u Hrvatskoj! Upravo na tu temu u Zagrebu će se u prostorima kongresnog centra FORUM Zagreb, od 26. do 30. listopada ove godine održati poslovna konferencija pod nazivom MEETING G2.1. Što se zapravo krije iza tog imena, u intervjuu je na australskom radiju „Radio Melbourne 3zzz“, ukratko objasnio direktor projekta, gospodin Josip Hrgetić: „…Tražimo načine kako da ljudima, Hrvatima koji su kao i mi rođeni vani, pokažemo kako da prepoznaju mogućnosti investiranja u Hrvatsku. Hrvatska ima samo 4mil. stanovnika, a još ih toliko živi izvan domovine. Zato smo došli do zaključka kako bi bilo zanimljivo i za Hrvatsku i za naše obitelji koje žive u inozemstvu da se poslovno povežu.

…Zašto MEETING G2.1., druga generacija? Zato što ciljamo na Hrvate koji su ili rođeni van Hrvatske ili su jako mladi otišli živjeti i raditi van, koji su vani ostvarili neki biznis te stekli drugačija znanja, iskustva i / ili razmišljanja, te im dati mogućnost da sve to donesu u svoju domovinu.“
Gospodin Josip Hrgetić se prije 5 godina zbog teške gospodarske i ekonomske situacije u Venezueli – Caracas, sa suprugom Marom Vitols Hrgetić i djecom odlučio vratiti u Hrvatsku. Sa sobom su supružnici Hrgetić donijeli i golemo dugogodišnje iskustvo poslovanja u kongresnom turizmu te su u Zagrebu otvorili kongresni centar FORUM Zagreb, koji sada posluje već četvrtu godinu. Upravo će oni, kao i mnogi drugi, na konferenciji pokazati kako mala država koja je u cijelom svijetu prepoznata kao turistička destinacija sada može postati i mjesto vaših ulaganja, vaša financijska destinacija!
Istražite mogućnosti novih tržišta i saznate kako iskoristiti sve prilike koje pružaju hrvatske te institucije Europske unije za ulaganja u Hrvatskoj. Sudjelujte na prvoj konferenciji MEETING G2.1. koju organiziraju povratnici za povratnike uz pokroviteljstvo predsjednice Republike Hrvatske i podršku domaćih tvrtki, agencija i institucija.
Program konferencije ukratko obuhvaća zakonske i pravne okvire, porezno okruženje, poticaje i olakšice, fondove EU-a, panel diskusije, B2B sastanke te ugodnu atmosferu i druženje. Konferencija će omogućiti spajanje dijaspore s poduzetnicima, tvrtkama, privatnim projektima i agencijama iz Hrvatske, a organizatori se već sada mogu pohvaliti prijavama iz cijeloga svijeta: Argentine, Australije, Bolivije, Čilea, Ekvadora, Finske, Kanade, Mađarske, Njemačke, Paragvaja, Perua, Poljske, SAD-a, Švicarske.

Želite li biti dio ovog međunarodnog poslovnog i društvenog susreta, rezervirajte svoje mjesto prijavom na web stranici www.meeting-g2.com 

Ovim putem organizator FORUM Zagreb zahvaljuje svim sponzorima i partnerima; Predsjednica Republike Hrvatske, Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, MBA Croatia, HAMAG-BICRO, E&Y, Poslovni dnevnik, Večernji list, Hrvatska udruga poslodavaca, Enterprise Europe Network, GreenGold, Poslovni Turizam, Nacional, Državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Hrvatski svjetski kongres, SKUD Ivan Goran Kovačić, Aqua-park Adamovec.
(PROMIDŽBENI ČLANAK)