VRH u Kanadi i Ured HTZ-a u New Yorku, i ove su godine zajednički organizirali predstavljanje Hrvatske na ovom sajmu. Hrvatski je štand imao izvrsnu posjećenost tijekom oba dana trajanja a posjetiteljima je pružena informacija o uspostavi izravnog leta SkyGreece Airlinesa na relaciji Toronto-Zagreb koji će 22. lipnja ove godine započeti prometovati jednom tjedno.

Međunarodni sajam turizma u Ottawi, pod nazivom „Travel and Vacation Show“, održan je 28. i 29. ožujka u izložbenom prostoru Ottawa Convention Centra. Sajam je privukao nešto više od 17.000 posjetitelja, a preko 200 izlagača iz pedeset zemalja predstavilo je svoju kulturu, hranu i turističke destinacije.
Veleposlanstvo RH u Kanadi i Ured Hrvatske turističke zajednice u New Yorku, i ove su godine zajednički organizirali predstavljanje Hrvatske na ovom sajmu. Hrvatski je štand imao izvrsnu posjećenost tijekom oba dana trajanja.
Posjetiteljima je podijeljeno gotovo 3000 brošura, DVD-a i zemljovida Hrvatske u čemu je uz sve djelatnike Veleposlanstva sudjelovao i veleposlanik Grubišić s obitelji. Drugog dana sajma Veleposlanik je održao prezentaciju o Hrvatskoj pred brojnim okupljenim posjetiteljima, a tijekom koje se u pozadini mogla vidjeti i foto prezentacija HTZ-a s najljepšim kadrovima iz svih dijelova Hrvatske. U dva dana, podijeljeno je oko 2500 pojedinačnih komada Bajadera.
Također, posjetiteljima je pružena informacija o uspostavi izravnog leta SkyGreece Airlinesa na relaciji Toronto-Zagreb koji će 22. lipnja ove godine započeti prometovati jednom tjedno i to tijekom turističke sezone.
(ca.mvep.hr)