Kao jedina hrvatska predstavnica Margareta Krstić sudjeluje u Veroni na izložbi jaslica i to pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Italije i Svete Stolice. U popratnom katalogu dobila je prostor na 6 stranica, kao jedna od rijetkih umjetnica koja izaziva pažnju svojim originalnim figurama Svete obitelji i anđela

Međunarodni je ugled stekla svojim keramičkim figuricama koje stvara u tri tematska ciklusa: Kako su živjeli i oblačili se naši stari, Jaslice te Marijanski ciklus. Uz Hrvatsku, izlagala je i u Italiji, Poljskoj, Srbiji, Sloveniji, SAD-u u New Yorku… Dobitnica je godišnje nagrade Općine Jelenje kao i nagrade za životno djelo. Osvojila je nagradu za najboljeg stranog izlagača na izložbi ‘100 najljepših jaslica’ u Rimu, a vlasnica je i mnogih drugih međunarodnih priznanja.

Kao jedina hrvatska predstavnica Margareta Krstić sudjeluje u Veroni na izložbi jaslica i to pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Italije i Svete Stolice. U popratnom katalogu dobila je prostor na 6 stranica, kao jedna od rijetkih umjetnica koja izaziva pažnju svojim originalnim figurama Svete obitelji i anđela.
Njeni radovi u adventsko vrijeme izloženi su u Villi Ružić na Pećinama u Rijeci.
(HRT)