Mladi uspješni pijanist i skladatelj, Sinjanin iz Frankfurta s producentskom kućom “ Walt Disney” iz Los Angelesa ostvario je odličnu suradnju obradom glavne glazbene teme iz čuvenog filmskog serijala “Pirati s Kariba”

Njemački mediji ovih dana mladom glazbeniku, Sinjaninu Antoniju Macanu, ne daju mira. Kao što je svojevremeno svojim pijanističkim glazbenim umijećem na koncertu u Rusiji, u Sankt Peterburgu, oduševio svjetske predsjednike Putina, Schroedera i Busha, sada mladi uspješni pijanist i skladatelj privukao je pozornost producentske kuće “ Walt Disney” iz Los Angelesa s kojom je ostvario odličnu suradnju obradom glavne glazbene teme iz čuvenog filmskog serijala “Pirati s Kariba”. Aranžman je napisao i izveo u virtuoznom stilu…  Reagirali su odmah.
– To se svidjelo ljudima u kompaniji ‘Walt Disney’ i zato su se odlučili za mene. Tako će se moj aranžman i kompozicija zavrtjeti u 6. nastavku sage o gusaru Jacku Sparrowu, kojega glumi Johnny Depp – kaže Antonio Macan, koji je ovaj projekt ostvario zajedno s Dejanom Blaženovićem, umjetnikom iz Frankfurta, koji ima glavnu ulogu u njihovu upravo snimljenom spotu “Pirati s Kariba”.
(Slobodna Dalmacija)

Macan je prije 7 godina svirao u Lisinskome