U Glavnom uredu Zajednice postavit će se kip u čast umirovljenog glavnog predsjednika Bernarda M. Luketicha. Ovim činom će se umirovljenom predsjedniku Luketichu zahvaliti za njegov doprinos u razvijanju Hrvatske bratske zajednice u prošlih 36 godina njegova predsjednikovanja

Na godišnjem zasjedanju Glavnog odbora Hrvatske bratske zajednice odlučeno je da se u sjedištu Zajednice u Pittsburghu postavi kip u čast umirovljenog glavnog predsjednika Bernarda M. Luketicha. Kip je već napravljen i bit će izložen u Glavnom uredu Zajednice u srijedu, 8. travnja u 16,00 sati ove godine.
Sve članove i prijatelje Zajednice pozivamo da dođu na svečanost u Glavni ured na 100 Delaney Drive, Pittsburgh, PA 15235. Molimo vas da o svom dolasku čim prije obavijestite Janice Smargie na broj telefona 412-843-0380.
Ovim činom će se umirovljenom predsjedniku Luketichu zahvaliti za njegov doprinos u razvijanju Hrvatske bratske zajednice u prošlih 36 godina njegova predsjednikovanja. Sve koji ne mogu doći na svečani prijem, pozivamo da slobodno navrate u Glavni ured da vide našu poslovnu zgradu i posebno Luketichev kip. (Zajedničar)