O životu i radu u drugim hrvatskih katoličkim zajednicama izvijestili su voditelji: o. Tomislav Kraljević OP, HKM Pariz, o. Tomo Ađić HKM Bruxelles, o. Juro Tokalić Hrvatska katolička župa Rotterdam i o. Ljubomir Šimunović HKM London

Susret voditelja hrvatskih katoličkih zajednica sjeverozapadne Europe održan je 10. lipnja u Londonu. U radnom dijelu skupa delegat vlč. Stjepan Čukman (Zagrebačka nadbiskupija) izvijestio je o sastanku Vijeća HBK i BK BiH za inozemnu pastvu, kao i prilikama u Hrvatskoj katoličkoj misiji (HKM) u Nici, koje je voditelj.
O životu i radu u drugim hrvatskih katoličkim zajednicama izvijestili su voditelji: o. Tomislav Kraljević OP, HKM Pariz, o. Tomo Ađić (OFM-Sarajevo) HKM Bruxelles, o. Juro Tokalić (OFM-Sarajevo) Hrvatska katolička župa Rotterdam i o. Ljubomir Šimunović (OFM-Split) HKM London.
Susretu se pridružio i dr. Tomislav Markić, ravnatelj Dušobrižništva za Hrvate u inozemstvu. U duhu zajedništva razgovaralo se o radostima i poteškoćama pastoralnog djelovanja medu Hrvatima sjeverozapadne Europe.
(IKA)