EarthCam pri odabiru najboljih bira kvalitetu slike i jedinstveni kadar. U lipnju je pobjedu zaslužio jedinstven panoramski pogled na mjesto i marinu Baške Vode

Web kamera u sustavu LiveCamCroatia, postavljena u Baškoj Vodi pobijedila u top 10 najboljih live stream kamera u svijetu. Izabrali su to vodeći stručnjaci za video tehnologije iz EarthCama – najvećeg i najutjecajnijeg portala za web kamere u svijetu.
Ovo nije prvi takav uspjeh za LiveCamCroatia. Naime i prošle godina u top 10 najboljih pogleda na svijet bila je uvrštena također kamera iz Baške Vode s pogledom na plažu. Još tri naše web kamere bile su prošlih godina u top 10 svjetskih kamera: kamera u Rijeci te kamera u srcu kontinentalnog turizma u Daruvaru, a za mjesec svibanj 2015. bila je to kamera iz Novog Vinodolskog. Uz pojedinačne nagrade hrvatski portal web kamera LiveCamCroatia uvršten je u 25 najinteresantnijih web kamera na svijetu za 2014. godinu.
EarthCam pri odabiru najboljih bira kvalitetu slike i jedinstveni kadar. Prošloga mjeseca pobjedu je zaslužio jedinstven panoramski pogled na mjesto i marinu Baške Vode. Od tri web kamere koje su postavljene u Baškoj Vodi čak dvije su u periodu od godine dana osvojile i oduševile ocjenjivački tim portala kojega posjećuju milijuni korisnika iz cijeloga svijeta.
Konkurencija je bila izuzetno jaka pa su tako iza Baške Vode smjestile kamere iz Sjedinjenih Američkih Država koje koriste velike internetske resurse i kamere s Bermuda, Grčke, Finske, Španjolske i Rusije.
(Radio Dux)