Na najvećem skupu Livnjaka glavna zvijezda bila je mlada splitska pjevačica Lidija Bačić, a u nošnjama livanjsko-duvanjskog kraja publici su se predstavili i članovi KUD-a Duvanjske rose iz Berna

Livanjska noć u Zürichu, šesta po redu, bila je ujedno i najveća i najljepša dosad. Veliki broj mladih ljudi koji su stigli na zavičajnu večer Livnjaka stigli u najveći švicarski grad, obradovao je organizatore jer su je mladi učinili još ljepšom i zanimljivijom.
Priznao je to i predsjednik Livanjske zajednice iz Züricha Jozo Dalić koji je u svom uvodnom govoru pozdravio goste te zahvalio na velikom odazivu posjetitelja koji su došli iz svih dijelova Švicarske, Austrije, Njemačke te iz Hrvatske i BiH. Posebice je zahvalio don Anti Kutleši, glasnogovorniku Počasnog Bleiburškog voda te svećenicima Zrni, Ledušiću i Vukušiću.
U zabavnom dijelu programa nastupio je i pjevač Mirko Perković Poky.
Počasna gošća večeri bila je Bernarda Brunović, mlada hrvatska pjevačica iz Švicarske koja se natječe na Eurovision Song Contestu za Švicarsku.
Večer je uspješno vodila livanjska nevjesta Sanela Matan, a ove su je godine snimale i kamere HRT-a, na čijem programu će biti objavljena i opširna reportaža o najvećem skupu Livnjaka i njihovih prijatelja u iseljeništvu.
(Fenix magazin)