Izložbu u atriju Vetrinjskog dvora otvorio je predsjednik Hrvatskog kulturnog društva u Mariboru Marko Mandir, a postav već ovaj tjedan seli u galeriju HKD-a u Mariboru, u Partizansku cestu 12.

Treća urbana likovna kolonija Milena Lah koju organizira Likovna sekcija Milena Lah iz Hrvatskog kulturnog društva u Mariboru zaključena je u subotu, 11. lipnja otvorenjem izložbe u atriju Vetrinjskog dvora. Umjetnici su kao i svake godine po želji mogli odabrati lokaciju za stvaranje.
Glavni prostor za rad bio je atrij Vetrinjskog dvora u Mariboru. Organizatori su i ovaj put bili predsjednik Likovne sekcije Milena Lah Marijan Mirt i potpredsjednica Slađana Matić Trstenjak. Osim njih dvoje, koji su i aktivno stvarali, ostali sudionici ovogodišnje kolonije su bili: Ivan Vinovrški, Iris Anam Cara, Andrijana Knez, Josipa Čamber i Božena Mirt. Mario Berdič bio je kustos i likovni kritičar.
Izložbu je otvorio predsjednik Hrvatskog kulturnog društva u Mariboru Marko Mandir, a postav već ovaj tjedan seli u galeriju HKD-a u Mariboru, u Partizansku cestu 12. (SMT)

Fotografije: Ivan Vinovrški