Hrvatska kulturna zajednica u Švicarskoj i za 2017. godinu organizira likovno-literarni natječaj na temu ’25 godina neovisne, suverene, slobodne i samostalne Hrvatske’. Rok za slanje radova je 27.ožujak

Hrvatska kulturna zajednica u Švicarskoj i za 2017. godinu organizira likovno-literarni natječaj za hrvatsku djecu širom svijeta. Tema novog natječaja je ’25 godina neovisne, suverene, slobodne i samostalne Hrvatske’.

Slikarska tehnika po izboru, format: DIN A 4, maksimalno 23 x 35 cm
Literarni radovi se mogu dostaviti elektroničkom poštom na e-mail: dunja.gaupp@bluewin.ch 

Za sudjelovanje se mogu prijaviti djeca Hrvata u iseljeništvu, kao i djeca iz Hrvatske, u dobi od 1. do 8. razreda osnovne škole. Bit će nagrađena po tri rada učenika u kategoriji 1.-4. i 5.-8. razreda.

Rok za slanje radova je 27.03.2017. a proglašenje pobjednika krajem travnja.

Svaki sudionik na poleđini rada/kraju teksta mora napisati ime i prezime, adresu, grad i zemlju iz koje dolazi, razred, naziv hrvatske udruge ili škole u kojoj djeluje, učitelja pod čijim je vodstvom rad napravljen, a radove treba poslati na adresu:

Frau Gaupp Dunja
c/o Hrvatska kulturna zajednica
Eichtalboden 83
CH-5400 Baden

Svi nagrađeni radovi biti će objavljeni internetskoj stranici Hrvatske kulturne zajednice u Švicarskoj i u glasilu Društvene obavijesti, a dodjela priznanja će biti organizirana u Zagrebu. Mjesto i vrijeme biti će nagrađenima na vrijeme javljeni.
(www.croexpress.eu)