Festival će se održati od 17. do 27. siječnja 2013. godine u Park Cityju u državi Utah u SAD-u, a Golubovićev film će biti prikazan u programu World Dramatic Competition (Međunarodna konkurencija igranog filma) zajedno s još 11 filmova iz cijeloga svijeta

Novi film Srdana Golubovića, ‘Krugovi’, koji je rađen u koprodukciji s Hrvatskom i u kojem jednu od naslovnih uloga tumači Leon Lučev, uvršten je u natjecateljski program Sundance Film Festivala, najznačajnijeg američkog festivala nezavisnog filma.
Festival će se održati od 17. do 27. siječnja 2013. godine u Park Cityju u državi Utah u SAD-u, a film će biti prikazan u programu World Dramatic Competition (Međunarodna konkurencija igranog filma) zajedno s još 11 filmova iz cijeloga svijeta. Ovo je prvi put da se film iz regije našao u natjecateljskom programu ovog prestižnog festivala koji je Robert Redford osnovao 1984. godine.
‘Krugovi’ su suvremena priča o jednom herojskom djelu i njegovim posljedicama. Tri paralelne priče odvijaju se u Beogradu, njemačkom gradu Haleu i Trebinju prateći likove koji su, kao svjedoci događaja iz prošlosti, motivirani donositi odluke koje će im promijeniti živote. U glavnim ulogama pojavljuju se Aleksandar Berček, Leon Lučev, Nebojša Glogovac, Hristina Popović, Nikola Rakočević, Vuk Kostić i Boris Isaković.
Film je nastao kao koprodukcija Srbije, Hrvatske, Slovenije, Njemačke i Francuske, hrvatski producent filma je Boris T. Matić iz producentske kuće Propeler Film. Film je sufinanciran sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra i Euroimagesa.

Srdanu Goluboviću ovo je treći igrani film. Njegov film ‘Klopka’ bio je na užem popisu od devet filmova kao kandidat za nagradu Oscar za najbolji film izvan engleskog govornog područja.
(http://www.soundset.hr/kultura/film/krugovi-i-lucev-u-konkurenciji-sundancea)