Hrvatsku nastavu u Berlinu, u netom završenoj školskoj godini, polazilo je 187 djevojčica i dječaka a nova školska godina počinje 11. rujna

Ovogodišnja priredba, održana prošle nedjelje u dvorani HKM Berlin, okupila je brojnu djecu, roditelje, bake i djedove. Koordinatorica Hrvatske nastave, učiteljica Gordana Kešina i njene kolege, učitelj Danijel Zrno i učiteljica Ela Tončić, s djecom su priredili zanimljivi program, a mame su se pobrinule da ne nedostaje kolača.

Na početku programa okupljenima se kratko obratio veleposlanik RH u Njemačkoj Ranko Vilović. Kroz program priredbe vodili su Ivan i Antonio.

U priredbi su sudjelovala brojna djeca: Nathalie, Ema, Leona, Maja, Emilija, Luca, Ivan, Kristian, Ante, Constantin, Mijo, Mateo, Marijela, Ana-Marija, Ilijana, Leticija, Marta, Lucia, Mia, Emilija, Dea, Dino, Angelika, Matko, Julijan, Luka, Matea, Lana, Duje, Josip, Ivan, Filip, Jana, Iva, Noah, Tatjana, Patricia, Viktoria, Tereza, Maria, Terezija, Laura, Lukas…

Govorili su se stihovi, izvodili igrokazi, svirali instrumenti, pjevale pjesme.

Program na pozornici završio je zajedničkom pjesmom školskog zbora, a potom su učitelji podijelili djeci školske knjižice. Svako je dijete dobilo i „Zvončić“, školski list Hrvatske nastave u Berlinu koji izlazi jedanput godišnje.

Hrvatsku nastavu u Berlinu, u netom završenoj školskoj godini, polazilo je 187 djevojčica i dječaka. Nova školska godina 2017./18. počinje 11. rujna.

Foto album