Mreža hrvatskih žena dodjeljuje prestižne nagrade “Utjecajne hrvatske žene” i “Buduće liderice” te prvi put počasnu nagradu ”Friends of Croatia” dr. Esther Gitman

Croatian Women’s Network/Mreža hrvatskih žena sa sjedištem u Torontu organizira već drugu godinu međunarodnu konferenciju “Napredak žena, napredak ekonomije. Ostvari potencijal!”.  

Konferencija će se održati, 8. ožujka u hotelu Sheraton u Zagrebu, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović. 

Tim povodom Mreža hrvatskih žena dodjeljuje prestižne nagrade “Utjecajne hrvatske žene” i “Buduće liderice” Hrvaticama i ženama hrvatskoga podrijetla iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Italije, Belgije, Austrije, Njemačke, Sjedinjenih Američkih Država i Južne Amerike.
Listu dobitnica pogledajte na ovom linku.

Prvi put Mreža hrvatskih žena dodjeljuje počasnu nagradu ”Friends of Croatia” dr. Esther Gitman zbog iznimnih zasluga u promicanju istine o životu i djelovanju blaženog kardinala Alojzija Stepinca.

Na konferenciji će se održati niz predavanja i panela o položaju i utjecaju žena u Hrvatskoj i svijetu u politici, poduzetništvu, menadžmentu, znanosti, kulturi i humanitarnom radu.

Mreža hrvatskih žena osnovana je prije dvije godine u Torontu i danas broji više od četiri stotine članova diljem svijeta. Prepoznata je kao platforma koja povezuje ugledne Hrvatice u domovini i inozemstvu.

Program konferencije i podaci o registraciji nalaze se u privitku.

Odnosi s medijima:

Ivana Perkovac
za Profile Communications Corp.
Mediarh@ProfileComs.com

Caroline Spivak
Communications Corp.
Caroline@ProfileComs.com