Do sada je svoj dolazak potvrdilo 170 sudionika od čega više od 70 iz Australije, Austrije, Bolivije, Bosne i Hercegovine, Čilea, Ekvadora, Finske, Francuske, Kanade, Makedonije, Njemačke, Paragvaja, Perua, Poljske, SAD-a, Švicarske, Velike Britanije i Venezuele

Povezivanje gospodarstvenika iz Hrvatske s onima u iseljeništvu otvara novo poglavlje hrvatskoga gospodarskog razvoja, rasta i produktivnosti, poruka je poslovne konferencije MEETING G2.2 (meeting second generation – susret druge generacije) koja će se drugu godinu zaredom održati u prostorima kongresnog centra FORUM Zagreb, od 10. do 12. listopada, ovaj put pod nazivom „Hrvati zajedno u biznisu“.

Do sada je svoj dolazak potvrdilo 170 sudionika od čega više od 70 iz Australije, Austrije, Bolivije, Bosne i Hercegovine, Čilea, Ekvadora, Finske, Francuske, Kanade, Makedonije, Njemačke, Paragvaja, Perua, Poljske, SAD-a, Švicarske, Velike Britanije i Venezuele.

U sklopu bogatog trodnevnog programa, organizirano je 9 panel diskusija na teme kao što su inovacije, izvoz i privatizacije pa do brendiranja Hrvatske i razvoja zdravstvenog turizma te alternativnih izvora energije, a sve su obogaćene inovativnim idejama vrhunskih stručnjaka. Za sve prijavljene sudionike organiziran je poslovni izlet u Grad Rijeku, četvrti dan konferencije, 13. listopada. Organizatori su 11. listopada osigurali vrijeme za odgovore predstavnika Vlade i javnog sektora na pitanja sudionika iz iseljeništva – popularni Open Hour, a 12. listopada će posjetiti Ured predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

Među ostalima sudionici su uspješni Hrvati u svijetu i u zemlji: Darrell Šarić, Ivan Ćurić, i Caroline Spivak iz Kanade, David Tudorović iz Australije, Matt Sertić, Ronald Zivic i Steven Pavletić iz SAD-a, Igor Starčević iz Austrije i Robert Jakubek iz Bolivije. Na konferenciji će govoriti i bivši senator Aljaske i gradonačelnik Anchoragea Mark Begich.

Konferencija je neizostavni dio projekta G2, čija je misija upoznati i povezati Hrvate iz svijeta s Hrvatima i poslovnim mogućnostima u Hrvatskoj putem internetske i osobne praktične razmjene znanja te društvenog umrežavanja, a vizija organizatora je budućnost u kojoj će, prilike i snovi poslovanja s domovinom ili u njoj pokrenuti novo razdoblje hrvatskoga gospodarskog razvoja, rasta i produktivnosti.
Pridružite nam se! Sudionici iz cijelog svijeta već su na putu!

Detaljnije informacije nalaze se na stranicama konferencije