Klavirski koncert “Klangwelt der Farben und Naturelemente” bit će održan 13. ožujka u potkrovlju Gemeinschafts Zentruma, Witikonerstrasse 405, u Zürichu

Pridružite se glazbenom putovanju prirodnih zvukova. Priroda sa svojim zvukovima i šumovima je jedinstveni izvor inspiracije za skladbe Tatjane Ruckstuhl-Nikić. Klavirski koncert “Klangwelt der Farben und Naturelemente” bit će održan u nedjelju, 13. ožujka u 16:00 sati u GZ Witikon, u potkrovlju Gemeinschafts Zentruma, Witikonerstrasse 405, u Zürichu.

Tatjana Nikić je internacionalna umjetnica, pijanistica, pjevačica, skladateljica (film i mediji), učiteljica klavira, glazbena pedagoginja i pedagoginja pokreta, rođena u Zagrebu 1974. Zadnjih 10 godina provela je u Sloveniji, Holandiji i najviše u Švicarskoj. Studij klavira završila je 2001. na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a godinama je bila učenica pijanistice Marine Horak. U Švicarskoj je muzicirala skupa s mnogim glazbenicima: Hanspeterom Krüsijem, Tonyjem Majdalanijem i Christianom J. Sacconom i drugima.
(www.croatia.ch)