Uz brojne predstavnike diplomatskog zbora i hrvatske zajednice koncertu Hrvoja Jugovića i malom domjenku nazočilo je više istaknutih osoba političkog, kulturnog i javnog života

Veleposlanstvo RH u Slovačkoj Republici u suradnji s Varaždinskim baroknim večerima i Uredom Grada Bratislava organiziralo je 15. listopada 2014. u prestižnoj Dvorani ogledala Primacijalne palače u Bratislavi već tradicionalni, sedmi koncert barokne glazbe.
Koncert klavirskih djela barokne glazbene literature in memoriam Jurici Muraju na visokoj umjetničkoj razini izveo je poznati i međunarodno priznati solist na povijesnim klavirima Hrvoje Jugović, hrvatski pijanist koji živi i radi u Beču. Više
Izvrsnom interpretacijom odabranih djela Bacha, Scarlattija i iznenađujuće lijepe sonate varaždinskog kompozitora tog doba Ebnera na fortepianu oduševio je rafiniranu publiku.
Uz brojne predstavnike diplomatskog zbora i hrvatske zajednice koncertu i malom domjenku nazočilo je više istaknutih osoba političkog, kulturnog i javnog života.
(sk.mvep.hr)