Književnica i urednica Fenix Magazina Marijana Dokoza održala je književnu večer koju su organizirali Hrvatska nastava Singen i Hrvatski sportski klub Croatia Singen

Književnica i urednica Fenix Magazina Marijana Dokoza održala je u subotu, 7. listopada u Singenu književnu večer koju su zajedno organizirali Hrvatska nastava Singen i Hrvatski sportski klub Croatia Singen.
U prostorijama Glazbene škole u Singenu Marijana Dokoza je predstavila romane Grijesi i Tragovi te govorila o nastajanju romana, analiziranju likova, procesu u kojem nastaje jedan roman koji je pisan prema istinitim događajima a što je publiku najviše zanimalo.
Roman Grijesi je pisan prema istinitom događaju, o ženi kojoj je prošlost i djetinjstvo obilježeno nasiljem a sadašnjost životom u laži.
Tragovi su priča o dvoje ljudi koje je sudbina spojila kad nije smjela. Govori o istinskoj ali zabranjenoj ljubavi a samim time punoj iskušenja, pa i boli.
Kroz program književne večeri u Singenu su vodile učiteljica Hrvatske nastave Mirela Tomić i menadžerica Anela Zečević. U uvodnom dijelu stihove pjesme “Čovik koji iđe na godišnji liti u svoj rodni kraj nije obični čovik na litnjemu odmoru“, autorice Barbare Jonjić pročitala je Katarina Barjašić. Za glazbeni ugođaj pobrinuo se bend „Happy Strings“.

Fotogalerija