Klapa s mora s pjesmom ‘Mižerja’ će se pred stotinama milijuna televizijskih gledatelja širom Europe boriti za ulazak Hrvatske u veliku završnicu megaspektakla ‘Eurosong 2013

I prvi komentari po društvenim mrežama vrlo su povoljni po naše momke te im predviđaju sigurne bodove, barem od žirija. Očito su njihovi glasovi ostavili dobar dojam!
Klapa s mora probu je održala u odjeći u kojoj će nastupiti na Eurosongu. Riječ je o dijelu alkarske odore (kaput i hlače) koja na sceni ostavlja snažan dojam, tako da se hrvatska tradicija na pozornici u Malmöu neće prezentirati samo pjesmom.
Prva polufinalna večer Eurosonga na rasporedu je 14. svibnja u 21 sat gdje će se Klapa s mora s pjesmom ‘Mižerja’ pred stotinama milijuna televizijskih gledatelja širom Europe boriti za ulazak Hrvatske u veliku završnicu megaspektakla ‘Eurosong 2013’.
Druga polufinalna večer bit će 16. svibnja, dok će 18. svibnja od 21 sat svi moći uživati u finalu najvećeg televizijskog zabavnog šoua na svijetu koji gleda više od sto milijuna gledatelja diljem Europe.
(tportal.hr / HRT)

Engleska verzija pjesme