Hrvatska klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca na svojoj je samostalnoj američkoj turneji. Gostovanje možete pratiti iz dana u dan na portalu Dnevnik.hr

 

 

U unaprijed rasprodanoj dvorani Kaufmann Concert Hall (New York), spoj klape i tamburice razgalio je publiku prepunu emocija. Među publikom su bili i mnogobrojni uvaženi gosti iz cijelog svijeta koji su ne krijući zadovoljstvo pratili nastup klape Cambi.
Tako su iz prvih redova s vidnim oduševljenjem i ponosom nastup pratili i hrvatski ambasador pri UN-u u New Yorku Ranko Vilović, tenisač Marko Ančić, Nenad Bach, direktor UNESCO-va ureda u New Yorku Phillipe Kredelka te diplomati susjednih zemalja.
Hrvatska klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca na svojoj je samostalnoj američkoj turneji, a 18. siječnja je nastupila je New Yorku. Klapu, vjerujemo, takav uspjeh čeka i u Pittsburghu.
Sve o klapi iz dana u dan, putovanju, koncertima, probama, nastupima, anegdotama, ekskluzivno možete pratiti na njihovom blogu Američki dnevnik klape Cambi, na portalu Dnevnik.hr
(Dnevnik.hr)