Članice klape Neverin sudjelovale su na misi koju je predvodio njihov sumještanin iz Kaštel Lukšića Ivan Lovrić, donedavni rimski student, uz koncelebraciju Ante Burića, župnika župe sv. Petra na Boninovu u Dubrovniku te nekoliko svećenika studenata iz Zavoda

Klapa iz Kaštel Lukšića održala je u subotu, 23. rujna koncert u Hrvatskoj crkvi sv. Jeronima u Rimu. Pred hrvatskom i talijanskom publikom izvele su splet duhovnih pjesama, ponajviše marijanskih, kako onih iz Dalmacije te drugih dijelova Hrvatske tako i nekoliko pjesama iz svjetske duhovne baštine.
Prije samog koncerta, članice klape sudjelovale su na misi koju je predvodio njihov sumještanin iz Kaštel Lukšića Ivan Lovrić, donedavni rimski student, uz koncelebraciju Ante Burića, župnika župe sv. Petra na Boninovu u Dubrovniku te nekoliko svećenika studenata iz Zavoda. Klapu je na kraju koncerta pozdravio vicerektor Zavoda i crkve Marko Đurin.
Klapa Neverin djeluje od 2004. godine te ju od osnivanja do danas vodi Antonela Pilić Burić. Višestruke su pobjednice na Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu te na brojnim drugim festivalima. Dosad su izdale dva nosača zvuka: godine 2007. izdale su svoj prvi CD ”Neverin”, a u ožujku 2012. izdaju i drugi ”Bogorodici” koji je duhovne tematike.
(www.laudato.hr)