Prvi siječanjski koncert „Zvuk Dalmacije“ bit će održan u Umjetničkoj galeriji Windsor, potom Klapa Krunik nastupa u Torontu i Mississaugi a onda slijedi „Koncert tri klape“ u Torontu

U kanadskoj provinciji Ontario će se u siječnju 2018. održati nekoliko ‘klapskih’ događanja.
Prvi je Treći godišnji klapski koncert u Windsoru – „Zvuk Dalmacije“, u organizaciji klape Kartolina, koji će se održati 13. siječnja u Umjetničkoj galeriji Windsor. Tu će, osim domaćina koncerta – klape Kartolina, nastupiti i klapa mladih Fritule iz Windsora i po prvi put hrvatska klapa Krunik iz Kučina. Klapa Krunik pripada samom vrhu hrvatske klapske scene i višegodišnji su finalisti Festivala dalmatinskih klapa u Omišu, gdje su bili i višestruko nagrađivani.
Klapa Krunik će potom održati samostalni koncert u Torontu 19. siječnja u crkvi Holy Reedemer, a nastupit će i slijedeće večeri u Mississaugi. Ondje će se u organizaciji klape Maestral Toronto Kartolina Windsor, Krunik Kučine i Maestral Toronto održati „Koncert tri klape“. Ovaj jedinstveni koncert održat će se u prekrasnoj RBC Theater dvorani Living Arts Centra u Torontu u subotu, 20. siječnja u 19.00 sati. Za dodatne informacije o svim ovim događanjima klapakartolina@gmail.com.