Kalendar Gradišće predstavljen je 8. studenoga u okviru generalne sjednice Hrvatskoga štamparskoga društva u Bijelom Selu. Po sedmi puta ga je uredila Ingrid Klemenčić, a podijeljen je u tematska poglavlja : književnost, povijest, vjera, jubileji i obitelj

Izašao je Kalendar Gradišće za 2015. godinu. Ovaj ljetopis Gradišćanskih Hrvata izdaje Hrvatsko štamparsko društvo, a po sedmi puta ga je uredila Ingrid Klemenčić. Kalendar je podijeljen u tematska poglavlja : književnost, povijest, vjera, jubileji i obitelj. Svako poglavlje stoji pod geslom „most“.
U posebnom poglavlju su kazivanja i pjesme iz pera Joške Weidingera, koji je prije pet godina iznenada preminuo. Novi kalendar prodaju i dijele članovi društava u pojedinim selima. Starija generacija još uvijek se ubraja među vjerne čitatelje, a urednica Klemenčić se nada da će mlade pridobiti na čitanje kalendara barem onim člancima koje su sami napisali u rubrici za djecu i mladež. Kalendar Gradišće da je još uvijek aktualan, jer ljudi svake godine željno očekuju izdanje, na nekih 250 stranica, ljetopisa.
Kalendar Gradišće predstavljen je 8. studenoga u okviru generalne sjednice Hrvatskoga štamparskoga društva u Bijelom Selu. I lani je Hrvatsko štamparsko društvo pri generalnoj sjednici predstavilo svoj ljetopis.
(Hrvatska redakcija ORF-a)