Šokačka grana Osijek i Urbani Šokci Sombora organiziraju Međunarodni okrugli stol „Urbani Šokci 9“ koji će biti održan 25. i 26. travnja u Osijeku i Somboru

Šokačka grana Osijek i Urbani Šokci Sombora organiziraju Međunarodni okrugli stol „Urbani Šokci 9“ s temom „Kako se to može biti Europljanin i živjeti u Šokadiji“, koji će biti održan u petak i subotu, 25. i 26. travnja u Osijeku i Somboru. Organizatori ovogodišnji okrugli stol posvećuju 90. obljetnici rođenja Julija Đule Njikoša.
Program okruglog stola će se u petak, 25. travnja odvijati u Osijeku, u dvorani Šokačke grane Osijek (Kralja P. Svačića 36), s početkom u 17 sati.
U subotu, 26. travnja, program će se odvijati u Somboru, na Dječjem odjelu Gradske knjižnice „Karlo Bjelicki“ (Trg cara Lazara 3), s početkom u 10 sati.
Okrugli stol održava se pod generalnim pokroviteljstvom Grada Osijeka i Grada Sombora, pod medijskim pokroviteljstvom Glasa Slavonije i Slavonskog radio Osijeka, te NIU „Hrvatska riječ“, Subotica i Radio Sombora, te uz pomoć brojnih institucija i organizacija.
(ZKVH)

Program okruglog stola