Film je do sada osvojio 8 nagrada, a posljednja je dodijeljena Lani Barić za najbolje glumačko ostvarenje na tek završenom beogradskom FEST-u. Jubilarni 40. Međunarodni filmski festival u Clevelandu održava se od 30. ožujka do 10. travnja, a prikazat će preko 400 dugometražnih, kratkometražnih, animiranih i dokumentarnih filmova

Debitantsko ostvarenje redateljice Ivone Juka snimljeno u produkciji 4Filma, ‘Ti mene nosiš’, ovaj tjedan prikazuje se u sklopu Međunarodnog filmskog festivala u Clevelandu. Ovaj prestižni festival, najveći u saveznoj državi Ohio, ugostit će film u čak dvije kategorije u kojima se natječe – u kategoriji George Gund III za najbolji film centralne i istočne Europe, te u kategoriji Reel Women Direct za najbolje filmsko ostvarenje režirano pod palicom žene.
Gostovanje filma ‘Ti mene nosiš’ na novom međunarodnom filmskom festivalu nova je potvrda izvrsnosti ovog filma snimljenog u koprodukciji sa Srbijom, Slovenijom i Crnom Gorom. Film je do sada osvojio 8 nagrada, a posljednja je dodijeljena Lani Barić za najbolje glumačko ostvarenje na tek završenom beogradskom FEST-u. Jubilarni 40. Međunarodni filmski festival u Clevelandu održava se od 30. ožujka do 10. travnja, a prikazat će preko 400 dugometražnih, kratkometražnih, animiranih i dokumentarnih filmova.
Ovaj tjedan „Ti mene nosiš“ kreće igrati i u kinima diljem Srbije, a beogradska publika moći će prisustvovati svečanoj premijeri koja će se održati 7. travnja u Cineplexxu Ušće.
(Culturenet.hr)