Osim zbora najljepše nošnje, „Brođani“ pripremaju i tradicionalnu tombolu i niz drugih iznenađenja u povodu svog 25 godina dugog humanitarnog rada

Zavičajni klub „Brođani“ Berlin e.V. organizira tradicionalnu zabavu „Slavonijo, u srcu te nosim“ u subotu, 8. listopada u 19 sati na uobičajenoj adresi: Gemeinschaftshaus Lichtenrade, Barnet str. /ugao Lichtenrade Damm.

„Brođani“ ove godine obilježavaju i 25. obljetnicu svog humanitarnog rada pa će taj jubilej obilježiti i programski sadržajnijom učiniti i predstojeću zabavu. Posjetitelje će zabavljati Tamburaški sastav „Širok šor“ iz Slavonskog Broda.

U programu zabave je po prvi put i izbor najljepše narodne nošnje. Svi zainteresirani za sudjelovanje u ovom izboru, željni pokazati narodnu nošnju koju posjeduju i natjecati se za jednu od nagrada, mogu se prijaviti na telefon 0172 321 27 27. Prijave se primaju do 5. listopada. Osim zbora najljepše nošnje, „Brođani“ pripremaju i tradicionalnu tombolu i niz drugih iznenađenja u povodu svog 25 godina dugog humanitarnog rada.

Ulaznice se mogu nabaviti u trgovini „Dalmatino“ i Hrvatskoj zajednici na adresi Karl-Marx-Straße 204-206 ili rezervirati putem telefona: 4918679 (Šoljić) i 017684503612 (Kopić)
(Hrvatski glas Berlin)