Državni ured za Hrvate izvan RH objavio je Javni poziv za dodjelu naknada/stipendija za učenje hrvatskog jezika u Republici Hrvatskoj u akademskoj godini 2014/15. Rok za dostavu prijava na Javni poziv je 10. lipnja 2014. godine. Nepotpune, netočne i prijave dostavljene izvan roka neće se razmatrati

Državni ured za Hrvate izvan RH objavio je Javni poziv za dodjelu naknada/stipendija za učenje hrvatskog jezika u Republici Hrvatskoj u akademskoj godini 2014/15.
Na Javni poziv mogu se prijaviti pripadnici hrvatskoga naroda, njihovi supružnici kao i prijatelji hrvatskoga naroda i Republike Hrvatske koji njeguju hrvatski identitet i promiču hrvatsko kulturno zajedništvo. Uvjet je završena, najmanje, srednja škola, da nisu mlađi od 18 godina i imaju prebivalište izvan RH ili imaju prebivalište/boravište u RH, najviše dvije zadnje godine, zaključno s danom objave ovoga natječaja.
Rok za dostavu prijava na Javni poziv je 10. lipnja 2014. godine. Nepotpune, netočne i prijave dostavljene izvan roka neće se razmatrati.
Odluka o dodjeli naknada/stipendija za učenje hrvatskoga jezika bit će objavljena na internetskim stranicama Državnog ureda. Na stranicama Ureda možete naći potrebne obrasce. PRIMJER UGOVORA, PRIJAVNI OBRAZAC, CONVOCATORIA PUBLICA, SOLICITUD i CONTRATO