Žiri još nije proglasio najbolje radove, ali se zna da će izložba u Iserlohnu biti otvorena 21. travnja, a u OŠ Tina Ujevića u Osijeku sredinom svibnja

Iločani iz Iserlohna – Ankica i Ante Karačić, organizatori dugovječnog i uspješnog međunarodnog likovno-literarnog natječaja Zeleno i plavo putovanje dosad su dobili 500 učeničkih radova od 100 nastavnika iz 70 škola i udruga.
Dobili su i pisma iz Rijeke, Zagreba, Cerovca Vukmaničkog kod Karlovca, Varaždina, Valpova, Slatine, Garešnice, Brod Moravica, Bjelovara, Fužina, Koprivnice, Jelisavca, Požege, Crikvenice, Zlatar Bistrice, Lovrana te HKUD-a V. Nazor iz Sombora.
Podsjetimo, prethodnih godina su Vojvođani – iz Tavankuta, Subotice, Đurđina i Novog Sada – uvijek bili među najboljima.
Žiri još nije proglasio najbolje radove, ali se zna da će izložba u Iserlohnu biti otvorena 21. travnja, a u Osijeku u OŠ Tina Ujevića u svibnju.
Do sada su organizatori dobili desetak upita škola i udruga koji bi htjeli organizirati izložbu. Nema nikakvih problema, svi će doći na red poslije Osijeka.
(Ankica i Ante Karačić)