Deseta izložba Ante Karačića bit će u Subotici. Izlaže sa članovima HLU Croart Subotica. U Vojvodini je jedno vrijeme i studirao a i kao Iločanin 16 godina bio na privremenom radu

U Wili Iserlohn otvorena je 5. prosinca skupna izložba članova KV Iserlohn. Izložbu je otvorio gradonačelnik grada Iserlohna. Ante Karačić je od 2010. član ovog udruženja i redovito s njima izlaže, a ovo je deveta po redu njegova izložba ove godine. U prosjeku gotovo svaki mjesec po jedna, i to u muzejima ili renomiranim galerijama s odgovarajućim katalozima i medijskim praćenjem. Ante Karačić se umjetnošću počeo baviti početkom 2009. godine. Do sada je izlagao u Hrvatskoj, BiH, Srbiji-Vojvodini, Njemačkoj, Austriji, Kini i Koreji. Izrađuje drvene objekte, drvene i metalne skupture.
Član je: Kunstvereina Iserlohn i Dortmund, Arttotala-Zadar, ICAA21 Seul Korea, Atelier EL-Kordy Bec i Croart Subotica. Usporedo radi više ciklusa koje je do sada izlagao: Recesija ali ne i depresija, Forme i oblici Ante Karacica, Dijalog, Čeznem da te zeznem. U nastajanju su ciklusi Efekat narandžine kore, Malo klasike i malo romantike i Print grafike na platnu drvenih objekata.
Slijedi deseta, 21. prosinca, i to u Subotici, sa članovima HLU Croart Subotica. Ovoj se izložbi umjetnik posebno veseli. To je u stvari, poslije dugo godina, vraćanje Vojvodini . Ondje je jedno vrijeme i studirao a i kao Iločanin 16 godina bio na privremenom radu.
(Hrvatski glas Berlin)