U zadarskoj školi je ravnatelj Davor Barić podijelio diplome Petru Barunčiću (5.r.), Ivani Kušteri (5.r.), Donatu Ivonu (5.r.), Luciji Karamarko (4.r) i Marti Golem (4.r.) 

U mjesecu travnju 2017. godine objavljena su imena nagrađenih učenika na Međunarodnom likovnom natječaju za djecu hrvatskih iseljenika širom svijeta Iserlohn – Neu-Isenburg – Zadar koji niz godina organiziraju i vode likovni umjetnici iz Njemačke, Ankica i Ante Karačić.
Nagradili su ukupno 50-tak, a oni iz Osnovne škole Zadarski otoci su 3. studenoga primili i diplome za svoje likovne radove na otvaranju izložbe u Zadru. Naime, učenici i njihovi gosti imali su priliku uživati u najboljim dječjim ostvarenjima na temu: „Moj dom je svako mjesto gdje moja obitelj spusti sidro“.
U zadarskoj školi je na svečanoj priredbi ravnatelj Davor Barić podijelio diplome Petru Barunčiću (5.r.), Ivani Kušteri (5.r.), Donatu Ivonu (5.r.), Luciji Karamarko (4.r) i Marti Golem (4.r.).
Pjesmom su je uveličali učenici prvih razreda. Prvašići su pokazali su što su naučili u školi pod vodstvom učiteljice Renate Andrović i Željke Diklan, koje su u Zadru vodile i organizirale ovu izložbu.
(Hrvatski glas Berlin)