Među prisutnim članovima i autorima slika bili su Alojzija Stupa, Silvija Sunara, Ljiljana Đalok, Vera Bauer, Jadranka Ivanović- Bolog, Mirko Bokšić i Mihajlo Mandić

Likovna izložba Udruge CRO -Art otvorena je 25. veljače u prostorijama i pod pokroviteljstvom Landratsamta Alb-Donau-Kreis (Ured grada Ulma).
Na izložbi je izloženo skoro 70 likovnih radova različitih tehnika i tema te mozaici akademske slikarice iz Drniša Silvije Sunare – gošće Udruge.
Otvorenju izložbe je, osim brojnih ljubitelja umjetnosti, prisustvovao i hrvatski konzul Ivan Bulaja, a pozdravnu riječ na otvorenju održali su zamjenik gradonačelnika Müller kao i tajnica Udruge Stupar. Brojnoj publici svojim stihovima na hrvatskom i njemačkom jeziku predstavila se Jadranka Ivanović- Bolog.

Osnivač Udruge, slikar i pjesnik Mirko Bokšić, kazao je kako je ovo 21. izložba po redu, a bit će otvorena za posjetitelje do 23. ožujka.
Među prisutnim članovima i autorima slika bili su Alojzija Stupa, Silvija Sunara, Ljiljana Đalok, Vera Bauer, Jadranka Ivanović- Bolog, Mirko Bokšić i Mihajlo Mandić.
(Hrvatski glas Berlin)