U uvodnom dijelu bit će upriličeno svečano predstavljanje udruge novinara „Cro-info, a potom će o manjinskim medijima govoriti Tomislav Žigmanov, Edit László, Ivan Karan, Jasminka Dulić i Miroslav Keveždi

Udruga novinara „Cro-info“iz Subotice organizira svečano predstavljanje udruge i tribinu/seminar pod nazivom „Izazovi manjinskih medija Vojvodina net“, 12. rujna u 19 sati, u prostorijama Zavičajne galerije „ Dr. Vinko Perčić“ u Subotici.
U uvodnom dijelu bit će upriličeno svečano predstavljanje udruge novinara „Cro-info“. Nazočnima će se obratiti Branimir Kuntić, osnivač i Ivan Ušumović, predsjednik UO Udruge.
U drugom, stručnom, dijelu, bit će riječi o manjinskim medijima u Vojvodini o čemu će govoriti publicist Tomislav Žigmanov, te o potrebama i problemima manjinskih medija iz vizure ravnatelja, o čemu će govoriti ravnateljica „Hét Napa“ Edit László“ i ravnatelj NIU „Hrvatska riječ“ Ivan Karan. U nastavku će odgovorna urednica tjednika „Hrvatska riječ“ dr. sc. Jasminka Dulić govoriti o potrebama i problemima manjinskih medija iz vizure urednika, a na koncu će stručni suradnik za koordiniranje nevladinih organizacija Miroslav Keveždi govoriti o modernim tendencijama u novinarskoj profesiji i web javnim glasilima.
(http://www.zkvh.org.rs)