Broj 137 donosi novosti s proslave 850. obljetnice kotorske katedrale, priču o zanimljivom Lastovljaninu Đurici Nikoliću, kroniku HGD-a i novosti iz Hrvatskog nacionalnog vijeća, kao i intervju s Adrijanom Vuksanovićem, nositeljem izborne liste HGI – OD SRCA

Ovaj, 137. broj donosi novosti s proslave 850. obljetnice kotorske katedrale, priču o zanimljivom Lastovljaninu Đurici Nikoliću, kroniku HGD-a i novosti iz Hrvatskog nacionalnog vijeća, kao i intervju s Adrijanom Vuksanovićem, nositeljem izborne liste HGI – OD SRCA, koji u cijelosti prenosi.
U Crnoj Gori održat će se 16. listopada parlamentarni izbori. Ovo su deseti parlamentarni izbori od uvođenje višestranačja i četvrti u nezavisnoj Crnoj Gori. Prethodni izbori za crnogorske poslanike održani su 14. listopada 2012. Istodobno će biti održani i izbori za odbornike u lokalnim parlamentima Kotora i Budve. Hrvatska građanska inicijativa, jedina stranka s hrvatskim predznakom u Crnoj Gori, nastupit će samostalno na državnoj razini i na izborima u Kotoru. Tim povodom razgovarali smo s nositeljem liste HGI-ja, Adrijanom Vuksanovićem.

Opširnije