Osim biografije i repertoara stranica donosi i pregled kompletne Pogorelićeve diskografije s mogućnošću preslušavanja ulomaka sa svakog od objavljenih albuma, zatim citate iz kritika objavljenih u svjetskim medijima te izbor maestrovih fotografija. Stranica također najavljuje sve Pogorelićeve nastupe u narednim mjesecima donoseći gradove i datume nastupa na turnejama po Španjolskoj i Japanu u listopadu, studenom i prosincu

Na radost brojnih obožavatelja i poklonika njegove pijanističke umjetnosti po čitavom svijetu Ivo Pogorelić otvorio je svoju prvu službenu internetsku stranicu na adresi www.ivopogorelich.com. Sadržaj je za sada dostupan na njemačkom i na engleskom jeziku, a kako neslužbeno doznajemo, u pripremi je i hrvatska verzija.
U pozdravnom pismu veliki umjetnik priznaje da je dugo oklijevao s oblikovanjem vlastite internetske stranice, ali je, kako sam piše, “odlučio da se više neće opirati i da će držati korak s vremenom”.
Osim biografije i repertoara stranica donosi i pregled kompletne Pogorelićeve diskografije s mogućnošću preslušavanja ulomaka sa svakog od objavljenih albuma, zatim citate iz kritika objavljenih u svjetskim medijima te izbor maestrovih fotografija. Stranica također najavljuje sve Pogorelićeve nastupe u narednim mjesecima donoseći gradove i datume nastupa na turnejama po Španjolskoj i Japanu u listopadu, studenom i prosincu.
U zaključku svog prvog internetskog obraćanja svijetu, koje završava “srdačnim pozdravima iz sunčanog Lugana”, maestro Pogorelić piše i ovo: “Kao građanin Republike Hrvatske, države članice Europske unije, imat ću priliku pridružiti se onima koji, svatko na svom polju – svojim mogućnostima i radom – nastoje osigurati da “Made in Europe” bude zaštitni znak za najbolje što postoji.”(Večernji list)