Hrvatska književnica svoj roman »Hotel Nirgendwo – Hotel Zagorje« predstavlja u Matrštofu/Mattersburgu u vijećnici Doma književnosti. Godine 2012. njemački prijevod romana izašao je u uglednoj izdavačkoj kući Zsolnay/Hanser

Hrvatska književnica Ivana Bodrožić predstavlja svoj roman »Hotel Nirgendwo – Hotel Zagorje« u Matrštofu/Mattersburgu, 22. listopada u 19.00 sati u vijećnici Doma književnosti. Predstavljanje moderira Viktorija Palatin.
(Hrvatske novine)

Doznajte više o autorici i romanu

Ulomci iz romana

Roman Hotel Zagorje 2010. godine je izdao Profil, a nagrađen je nagradama: Josip i Ivan Kozarac (Povelja uspješnosti); Kočićevo pero, Banjaluka – Beograd (za vanredne uspehe u savremenoj književnosti) i Kiklop – za najbolje prozno djelo u 2010. godini. Godine 2012. njemački prijevod romana izašao je u uglednoj izdavačkoj kući Zsolnay/Hanser, a izaći će i u Francuskoj (Acte Sud).
Do sada je objavljen i u Srbiji (Izdavačka kuća „Rende“) te u prijevodu na slovenski (Izdavačka kuća „Modrijan“). Prema istom djelu, kao koscenaristica, zajedno sa nagrađivanom bosanskohercegovačkom redateljicom Jasmilom Žbanić autorica piše scenarij za igrani film.