U novom broju možete čitati o posjetima predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović i predsjednika Hrvatskog sabora Josipa Leke Hrvatskom nacionalnom vijeću Crne Gore; kako je protekla proslava Dana državnosti RH te o obilježavanju Dana Hrvatskog građanskog društva.

U novom, lipanjskom broju Hrvatskog glasnika možete čitati o posjetima predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović i predsjednika Hrvatskog sabora Josipa Leke Hrvatskom nacionalnom vijeću Crne Gore; kako je protekla proslava Dana državnosti Republike Hrvatske te o obilježavanju Dana Hrvatskog građanskog društva.
Iz gradskih tema izdvajamo Proslavu 150. obljetnice kotorske gimnazije, kako Kotorani brane Markat i “Vijek vaterpola u Kotoru”, a u Kronici društva pogledajte što je sve obilježilo mjesec lipanj u hrvatskoj zajednici Crne Gore.
” Glasnik” možete kupiti u kotorskoj katedrali svetoga Tripuna i Uredu HGD-a, u Baru kod predsjednika Podružnice Vladimira Marvučića, u Podgorici na Trgu Božane Vučinić i u Herceg Novome u Župnome uredu svetoga Jeronima.
(Radio Dux)