Svi najznačajniji domaći nakladnici predstavljaju na Zagrebačkom velesajmu bogati program novih izdanja s najrazličitijih područja, dokazujući da nakladništvo u nas zna i pronalazi put do ljubitelja knjige

Interliber, međunarodni sajam knjiga i učila održava se na Zagrebačkom velesajmu od 11. do 16. studenoga. Posjetitelje, kao i do sada očekuju puni paviljoni, pregršt novih naslova, predstavljanja knjiga, dolazak hrvatskih i inozemnih knjiških zvijezda, neposredni razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugli stolovi, a to je samo dio bogatog programa koji će se odvijati u intenzivnom ritmu na pozornici te na izložbenim prostorima izlagača.
Ovogodišnji sajam održava se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske i već tradicionalno predstavlja poslovni svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu.

Interliber po svom značenju nadilazi nacionalne okvire i dobiva sve više međunarodni značaj.
Svi najznačajniji domaći nakladnici predstavljaju na Zagrebačkom velesajmu bogati program novih izdanja s najrazličitijih područja, dokazujući da nakladništvo u nas zna i pronalazi put do ljubitelja knjige.
U istom terminu kao i Interliber održavaju se Sajam glazbe i multimedije i Info s Reboot Info gamerom.
Reboot InfoGamer, najznačajniji i najambiciozniji gamerski događaj u Hrvatskoj i regiji. Natjecanja, prezentacije, atraktivni turniri, društvene igre. Raznolika ponuda glazbala, glazbene opreme i profesionalne audio i video opreme, rasvjete i scenske opreme.
Zajedno, ove sajamske cjeline spajaju na jednom mjestu kulturu, knjige, glazbu, multimediju i informatiku.

Ovaj miks izložbeno-kulturnog, edukativnog i zabavnog sadržaja, kao najznačajnije događanje ove vrste u regiji, jamči i veliku medijsku pozornost i praćenje.

Više