Igrači su bili su pod budnim okom osnivača NK Croatia i člana Uprave Stjepana Jankovića i sportskog šefa Ivana Barišića. Trenerski dvojac, Robert Čurić i Zoran Perak, održao je nekoliko dobrih treninga, a odigrane su i dvije prijateljske utakmice između NK Croatije i NK Orijent 1919 te NK Borac iz Bakra

NK Croatia je i ove godine odradila svoje pripreme u domovini, točnije u Opatiji. Igrači su bili su pod budnim okom osnivača NK Croatije i člana Uprave Stjepana Jankovića i sportskog šefa Ivana Barišića. Trenerski dvojac, Robert Čurić i Zoran Perak, održao je nekoliko treninga, a odigrane su i dvije prijateljske utakmice između NK Croatije i NK Orijent 1919 te NK Borac iz Bakra, a ostvareni su i vrijedni kontakti sa ta dva hrvatska kluba.
Posjet trsatskom svetištu postao je gotovo tradicionalan za vrijeme priprema u Hrvatskoj. Na kraju priprema NK Croatia je bila gost hrvatskog prvoligaša NK Rijeka na utakmici istoimenog kluba protiv NK Slaven Belupa iz Koprivnice. NK Rijeka osigurala je ulaznice igračima i stručnom stožeru, a službena komentatorica utakmice na Kantridi pozdravila je „ prijatelje i drage goste – Croatiju iz Züricha”, što je popraćeno gromoglasnim pljeskom tribina. NK Croatia i NK Rijeka odigrali su prijateljsku utakmicu povodom 40. godina kluba i o tada ta dva kluba njeguju prijateljske odnose. Igrače su posjetili i neki članovi NK Croatije koji su se vratili u domovinu: Josip Žanić, Nikola Žiljak i Božo Lukaček. Opširnije, uz fotogaleriju.

Najstariji hrvatski nogometni klub u Švicarskoj NK Croatia Zürich u petak, 27. ožujka u 20:00 sati održat će redovitu godišnju skupštinu u klupskim prostorijama u Thurgauerstrasse 68, 8050 Zürich-Oerlikon.