Devetnaesti humanitarni turnir Kruh Sv. Ante održao se u Oberglattu u spomen na prerano preminulog pokretača i prvog predsjednika Kraljeve Sutjeske Blaška Šarića

Devetnaesti humanitarni turnir Kruh Sv. Ante održao se 17. veljače u Oberglattu u spomen na prerano preminulog pokretača i prvog predsjednika Kraljeve Sutjeske Blaška Šarića. Nakon što su odigrane grupne utakmice, održano je misno slavlje koje je predvodio fra Stipe Karajica, voditelj podružnice Kruh Sv. Ante iz Zagreba.
Nazočnima se kratko obratio i predsjednik podružnice Kruh Sv. Ante u Švicarskoj Dario Jonjić koji je uz zahvalu svima koji su dio ovog humanitarnog projekta rekao da iza ovog projekta stoji cijeli Upravni odbor i mnogobrojni simpatizeri koji redovito dolaze na turnir.
Nakon što je odigrana finalna utakmica koja je iznjedrila ovogodišnjeg pobjednika – NK Lašvansku dolinu, dodijeljene su zahvalnice svim sudionicima turnira i nagrade pobjednicima.
Najbolji golman kod aktivnih bio je član NK Livna Zeko Pavo, najbolji igrač Srednje Bosne Mihael Živaljić, dok su nagrade kod seniora primili kao najbolji golman Dado Klarić, NK Bugojno i igrač NK Lašvanske doline, Alen Rako.
Ugodno druženje nastavilo se razgovorima i pjesmom za što su ovu večer bili zaduženi Pavle Jurić i Klaus Markić.
(moja-domovina.net)